0
 0,00
Mini Cart
  • Empty cart

    No products in the cart.

Video concept

HomeVideo concept

ONS UNIEKE CONCEPT​

Zorg dat je gezien wordt: goed én vaak

De meeste bedrijven zetten video verkeerd in. Ze zien het belang er van in, maar gaan zelf knoeien met slecht resultaat als gevolg. Zo wil je toch niet dat jouw merk onthouden wordt? Ga voor kwaliteit. Bel ons op!

Herhaling

Iedereen weet dat de kracht van marketing herhaling is. Doordat je vaker gezien wordt, zal jouw product of bedrijf onthouden worden. Liever 10 losse filmpjes, dan 1 lange... toch?

Kwaliteit

Als je vaak gezien wordt, wil je ook dat dit goed gebeurt. Je wilt professioneel overkomen. Daarom leveren wij alleen video's van hoge kwaliteit.

Beter kort dan lang

Lange video's worden vooral bekeken op streaming diensten en niet op social media. Kort en krachtig is key!

Betaalbaar

Een bedrijfsvideo kan al snel in de papieren lopen. Laat staan 24 video's. Ons concept maakt video betaalbaar!

Waarom kiezen voor video?

YouTube, Instagram Reels, TikTok… iedereen houdt zich tegenwoordig bezig met video. Waarom? Omdat het werkt.

Video is HOT

Uit onderzoek blijkt dat 71% van de mensen graag korte video's kijkt. Jij zelf toch ook? Als je ziet dat een video 10 seconden duurt, ben je sneller geneigd de video af te kijken. Mensen stoppen ook sneller met scrollen bij een video.

Emotie

Met video breng je emotie over. De combinatie van beeld en geluid is één van de krachtigste manieren om op gevoel in te spelen.

Beter voor SEO

De korte video's kun je ook plaatsen op je website. Door een video toe te voegen verbeter je de vindbaarheid van jouw website in Google.

Harde feiten

YouTube is na Google de grootste zoekmachine ter wereld. TikTok is de grootste nieuwkomer op het gebied van Social Media. Nederlanders besteden gemiddeld 98 minuten per dag aan social media.